Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Εκδηλώσεις στο UCY

Επήα προψές, σε μιαν πολλά ωραία ομιλία που εδιοργάνωσε ο Ομιλος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κύπρου στην αίθουσα τελετών. Κύριος ομιλιτής ήταν ο Υπουργός Παιδείας και το θέμα ήταν «Η Ψυχολογία στην εκαπίδευση».

Σε τούντην πολλά ωραία ομιλία λοιπόν, επατήσαν μόνο 15 άτομα (δηλαδή βασικά, οι διοργανωτές και οι boyfriends/girlfriends τους)!

Ανάμεσα στο πλήθος δε, γιατί ερώτησεν ο Υπουργός, ένας και μόνος φοιτητής ψυχολογίας!

Εκατέβηκεν τζαι ο ανθρωπος που το βάθρο, ήρτεν κοντά στα καθίσματα, εσιναχτήκαμεν τζ’εμείς στις 3 πρώτες σειρές και εμετατρέψαμεν την ομιλία σε συζήτηση …“Lemon from lemonade” που λαλούν τζαι οι Εγγλέζοι.

Τα σχόλια για το χάλι μας προσπερνώ τα γιατί ότι και να πώ θα είναι είτε αυτονόητο είτε λίγο.


Επειδή λοιπόν οι εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου αξίζουν και επειδή οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου εν πολλοαξίζουν, αποφάσισα όποτε εντοπίζω μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο UCY, να το ανακοινώνω εδώ. Να το μαθαίνει και κανέναν πλάσμα ξένο.

Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 7:30 το βράδυ,
στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ στις «κεντρικές» εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου,
φοτητές της Μουσικής Αγωγής
θα παρουσιάσουν ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
με επιλογές από ΚΛΑΣΣΙΚΗ, JAZZ και ΚΙΜΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ μουσική.


Είσοδος Ελεύθερη (όπως πάντα)
Dress Code «όπως είσαι» (όπως πάντα)


Υ.Γ.
Επειδή ένιξερω πως λέιτουργεί η φάση σε άλλα πανεπιστήμια, να πώ ότι στο UCY τούτες οι εκδηλώσεις και διαλέξεις, οργανόνουνται κατ’αρχάς πολλά συχνα (1 κάθε βδομάδα τουλάχιστον) και κατά δεύτερον, εκτός ελαχίστων, οργανώνονται που τους Ομίλους του Παμεπιστημίου. Τούτο σημαίνει απευθείας από τους φοιτητές, χωρίς οποιαδήποτε ανάμειξη της διεύθυνσης. Και παρά ταύτα, εν πάντα πολλά φροντισμένες και κυρίως πολλά ενδιαφέρουσες.

Υ.Γ. 2
Επειδή πολλοί (φοιτητές) λαλούν ότι έχουν διαβάσματα και γι’αυτό δεν τους περισσεύει χρόνος, να αναφέρω ότι οι εκδιλώσεις ξεκινούν πάντα γύρο στις 8 το βράδυ. Την ώρα δηλαδή που κλέινει η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Η οποία παρεμπιπτόντως βρίσκεται δίπλα ακριβώς που την Αίθουσα Τελετών.

Εγώ πόψε (όντας και εν τω μέσο εξεταστικής) ένα διαβάζω στη βιβλιοθήκη. Και μόλις μας θκιόξουν, λέω να πάω δίπλα.

Αν έρτει κάποιος που σάς, ας μου στείλει μήνυμα :]

2 σχόλια:

i Terratsia είπε...

Στο δικό μου πανεπιστήμιο οργανώνονται εκδηλώσεις από φοιτητικές παρατάξεις και από το ίδιο το πανεπιστήμιο. Η αλήθεια είναι ότι επάτησα μόνο σε 2-3 μέσα σε τέσσερα χρόνια. Δεν επίενα επειδή κατά κύριο λόγο επίστευκα εννα χάσω την ώρα μου σε μια ανιαρή παρακολούθηση κάποιου που διαβάζει από ένα κείμενο. Εσύ αγαπητo sindrimin που ασχολείσαι με το μάρκετινγ μπορείς να κάνεις έρευνα να έβρεις τους λόγους που δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για αυτές τις εκδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA, egw to sindrimin pou asxoloumai me to marketing, lalw sou etsi aviasta pos oulloi tin idia apopsi m'esena exoun gia tountes ekdiloseis. Gi'afton sini8ws e pata mougia ;P