Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ζω-βό-δια


Προς πανταχού ζωδιόπιστους




Κάθε περιοδικό, εφημερίδα, ιστοσελίδα και πρωινατζού κάμνει διαφορετικές προβλέψεις. Η ενημέρωση για το μέλλον σου έχει τόσες πηγές που ούτε οι ειδήσεις της ημέρας δεν έχουν. Και αυτό το μέλλον έχει τόσες εκδοχές για μια μέρα, ανάλογα από που θα ενημερωθείς. Αλλά το μέλλον σου ανακυκλώνεται ανά μερικά ζώδια, ανά μερικές μέρες/βδομάδες και ούτω καθεξής.

Και πες πως κάποια ιέρια των άστρων επέτυχε μες τα γενικόλογα της το μέλλον σου.

"Κάποια βλάβη στο σπίτι είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτή την περίοδο". Ουάο έπεσε μέσα! Μα είπαν της το άστρα? Μάσιαλα έτσι πρόβλεψη ζηλεύκει την και η Πυθία.

"Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική για επαγγελματικά ξεκινήματα και για προτάσεις γάμου." Δηλαδή τούτο ισχύει και για την γιαγιά μου?

Μια λύση είναι να έχουμε προβλέψεις για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τους αλλοδαπούς εργάτες και για όποια άλλη κατηγορία χρειάζεται ο λαός. Γιατί όχι και για τα κατοικίδια? Οι κάττοι μου έν έχουν ψυχή? :p

Για παράδειγμα τέλος του μήνα για τους ηλικιωμένους θα γράφει: "Αυτή τη εβδομάδα θα ενισχυθούν τα οικονομικά σας" και... ουάο θα λαμβάνουν την σύνταξη.



5 σχόλια:

Τράγος είπε...

γενικά τα ζώδια εν ένα περιπαίξιμο.

Moonlight είπε...

jai pio genika akoma, jinoi pou thkievazoun/akoun ta zwdia den exoun ypothesi.

Sindrimin είπε...

Men mu lalite etsi pramata tzai simera to zodio mou egrafe oti ena dw xairi sta erwtika!

o shiros είπε...

re si terratsia nomizo pos i asi mpilou diavazei to blog. ekdidei vivlio me paidiki astrologia. to epomeno mallon en nan gia sinta3iouxous.

i Terratsia είπε...

@sindrimin
Eides xairi? :p

@shiro
Nomizw i Asi tha to eproevlepce. "I eppagelmatikI sas iremia tha diatarax8ei"

@Moonlight & @Trago
tze peripezoun mas tze peripezoun ton euato tous tzinoi pou ta pisteuoun. Alla ate, oloi exoume elattwmata :p