Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Αnd Τhe Οscar Goes To....


Όταν εδραπέτευσεν ο Κίτας είπαμεν ούλλοι ότι τούντα πράματα εν γίνουνται ή βασικά γίνονται μόνο στην Κύπρο. Και όμως κυρίες και κύριοι έχουμε διεψευθεί πλήρως.

Σήμερα μόλις, έναν ελικόπτερο εκατέβηκε έτσι χαλαρά μέσα στην φυλακή του Κορυδαλλού, έπιασεν δκίο φιλακισμένους και έφυεν. Αν το άκουε τούτο ο Michael Scofield και εκαταλάμβαινε ότι δαμέ εν τόσο εύκολο να φύεις που την φυλακή, ήταν να ετράβαν τα βυζιά του που έκαμε και τρείς κύκλους επεισοδίων όσπου να καταφέρει να δραπετεύσει. Το πιο γελείο όμως εν ότι πριν 2,5 χρόνια οι ίδιοι κρατούμενοι εξαναδραπετεύσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ακόμα πιο τραγελαφικό εν το ότι απο τότε οι αρχές της φυλακής επήραν αυστηρά μέτρα για να μεν την ξαναπάθουν.

Οπότε Κίτα καταλαβαίνεις, έφαες σκόνη. Η νέα απόδραση έχει και καλύτερο σενάριο και καλύτερη σκηνοθεσία και πιο μεγάλο προυπολογισμό. Και στέλνει τον Κίτα για σμιλί. Μιας λοιπόν που σήμερα εν και τα Όσκαρ διούμεν το Όσκαρ καλύτερης απόδρασης στην απόδραση του Κορυδαλλού. Όσο για σένα Κίτα δυστυχώς δεν μπορώ να σου βάλω περισσότερο από τγια (που λαλεί και ο τριανταφυλλίδης).

Το Prison Break 2 εν κλάσης ανώτερο που το 1 του Κιτα. Και αν κρίνουμεν που την ιστορια, και να τους πιάν πάλε μετά που 2,5 χρόνια εν να έχουμε και τρίτο κύκλο. Μην χάσετε την συνέχεια στις οθόνες σας. Για μια τουλάχιστον εβδομάδα, κάθε βράδυ στις 8 και σε πολλά παράθυρα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxaxa apistefto... Otan to akousa emeina me to stoma anixto!!!!!!!! H erwtisi ine: Ti allo 8a doumen 8ee mou!!!;))

Ανώνυμος είπε...

Egw ime... Aplws epatisa katala8os to enter prin oloklirwsw to onoma mou!!!:PpP