Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

Είχα σκοπό να γράψω για την κλωνοποίηση σκύλου στην Κορέα (ειδικότητα βλέπετε). Εντούτοις απλά πληροφορώ τους αναγνώστες ότι τώρα η εταιρεία έβγαλε προσφορά και ενώ όλα τα κάνει δίπλα μείωσε τις τιμές κατά το ήμισυ. Έτσι τώρα πληρώνετε ένα παίρνετε δύο, για να μπορείτε να αποκτήσετε αμέτρητες Λασση, και ένα και δύο και τρία και τέσσερα άμα λάχει.

Επειδή όμως τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα από εμάς (ρίξαμε και τους ρυθμούς ένεκα εξεταστικής). Χθες λοιπόν έμαθα ότι ο Άνθιμος (βλέπε Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης) κήρυξε από άμβωνος ότι οι εξεγέρσεις των αγροτών και γενικά των εργαζομένων "δεν είναι ευλογημένα πράγματα". Βέβαια δύσπιστος ων, είπα θα είναι δημιούργημα δημοσιογράφων (ο Αυτιάς δεν είναι και άτομο εμπιστοσύνης) ώσπου το άκουσα με τις αυτάρες μου και μου πέσαν τα λιγοστά μαλλιά θα γίνω λοιπόν Κασσάνδρα και θα προμηνήσω τα κακά που έπονται:
1) Αφορισμός όλων των αγροτών των μπλόκων.
2) Τέρμα στα κόλλυβα γιατί περιέχουν αγροτικά προϊόντα.
3)Αφορισμός όλης της Κρήτης γιατί οι αγρότες εκεί διαμαρτύρονται ακόμα.
4)Αφορισμός της Θώδη και των λοιπόν άλλων μαϊντανών που για να τους παίξει το Show Biz News πήραν το μέρος των αγροτών και ανέβηκαν πάνω στα τρακτέρ.
5)Μαύρα πένθιμα ρούχα στις εικόνες κάθε 1η του Μάϊ πενθώντας όλες τις προηγούμενες εξεγέρσεις των εργαζομένων.

1 σχόλιο:

sindrimin είπε...

intalws fainetai oti zeis stin Ellada olan! Fkallei mmati!

emeis poda te8kies diloseis pou to "ieratio" efamen k exortasamen.

en nw8oumen pion! :]

...entometa3i, idies diloseis an den apatomai eginan 3ana prin llion kairo, epi "Alex".