Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ

Πρώτη ανάρτηση για μένα στο blog και έχω να πω πως δεν γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Δύο λόγοι με κάνουν να γράφω με βαριά καρδιά. Ο πρώτος είναι γιατί είμαι άρρωστος και γράφω με πυρετό και ο δεύτερος είναι επειδή χθες πληροφορήθηκα, όπως όλοι, ότι ο Αντώνης Προκοπίου Κίτας άλλως Αλ Καπόνε έχει συλληφθεί. Μαράζι αβάστακτο με τρώει, αφού μετά τον Ματσάκη και κάποτε τον νυν αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο ο Αλ(επιτρέψετε μου να τον λέω Αλ) ήταν η επόμενη σε σειρά επαναστατική μορφή στην νήσο ετούτη εδώ λοιπόν θέλω να καταγγείλω την αστυνομία που απομυθοποιεί έτσι ένα είδωλο. Καταδικαστέα είναι και η άρνηση της στο έτυμα του ειδώλου στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Με τόση προσπάθεια και σχεδιασμό κανονικά έπρεπε να του δώσει πίσω την σουίτα στο απολλώνιο με μόνιμη σκάλα τούτη φορά για να φεύγει όποτε θέλει. Στο κάτω κάτω ο άνθρωπος ξεγέλασε μια ολόκληρη αστυνομία και αξίζει κάποιο σεβασμό.
Άτε αρκετά με τον Αλ πάμε σε μια είδηση που είδα πριν λίγο και με συγκλόνισε σε διπλωματικό επεισόδιο ενεπλάκη και πάλι ο Σάκης Ρουβάς αφού τραγούδησε σε Σέρβικο μουσικό ριάλιτι με συνάδελφο του που κατάγεται από τα Σκόπια και υποστηρίζει φανατικά την μετονομασία τους σε Μακεδονία. Άλλο σχόλιο από το εδώ ο κόσμος χάνεται και το τέτοιο κτενίζεται δεν μπορώ να βρω.
Τέλος να ευχηθούμε χρόνια πολλά στο συντρίμμι που χτες έκλεισε τα 22 του συντριμοχρόνια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου και περαστικά σου.

Κατά τα άλλα εν έχω κάτι να πώ. Αν εστεναχωρήθηκες τόσον πολλά, τωρα που πάεις πίσω Ελλάδα, ευχήθου να δραπετευσει και ο Ξηρός.
...ή ακόμα καλύτερα, να προβει σε κατάληψη του Αγίου Όρους ο (ex)ηγούμενος Εφραίμ!

Καλωσόρισες στο blogging :]