Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ιδέες και λύσεις για σας

Μερικές μέρες πριν τα Χριστούγεννα εχιόνιζε πολύ σε διάφορες χώρες. Σε κάποια περιοχή μέχρι και τα τρένα δεν ελειτουργούσαν λόγω του χιονιού. Σε κάποιο ρεπορτάζ κάποιος υπεύθυνος ασφαλείας είπε με περισσή άνεση «Αν δεν καταφέρετε να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα την Παρασκευή, μπορείτε να τα γιορτάσετε το Σάββατο ή την Κυριακή». Πως κανονίζεις το birthday party σου το προηγούμενο ή το επόμενο Σάββατο από τα γενέθλια σου τα οποία πέφτουν καθημερινή? Εεε, εν έσιει διαφορά!

Το ίδιο εζήτησα και από τον Santa Clown (Clause ήθελα να πω). Του είπα αν μου φέρεις τα δώρα μου σε 10 μέρες θα γλυτώσεις εσύ την πολυκοσμία και θα ξεκινήσουν και οι εκπτώσεις, άρα με τα ίδια ριάλλια περισσότερη ποσότητα για μένα.

Η ίδια λογική δικαιολογεί και τον ξάδερφο που θέλει να γιορτάσουμε την Green Monday στα ακάμωτα με χαρταετούς, καρότα τζαι αγγουράκια τον Γενάρη, επειδή θα λείπει πάλε στο εξωτερικό τότε. Τζε άλλη μέρα να γιορτάσουμε τζαι το Πάσχα. Χαχά εν πολλά καλή ιδέα! Double joy for me.

Εν όπως την απαξίωση της ημέρας του Αγίου (?) Βαλεντινου. Κάθε μέρα μπορείς να γιορτάζεις τον έρωτα σου. Άσε που πολλοί έρωτες εν φτάνουν ως τζίντην παγκόσμια μέρα ερωτευμένων. Όπως και δεν γελάς μόνο στες 3 Μαίου, την παγκόσμια ημέρα γέλιου και δεν πίνεις αντισυλληπτικά μόνο στες 30 Μαρτίου,την Παγκόσμια ημέρα της Αντισύλληψης.

Bottom line «το γοργό και χάριν έχει» τζαι «κάλιον αργά παρά ποτέ»!


P.S: Χρονια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. Εύχομαι να πάρουν δώρο 6-pack κοιλιακούς :]